Prijsvragen

deelname aan verschillende ontwerpprijsvragen:

Vandaag 17:15 prijsuitreiking waterwonen wiarda

Vanmiddag is de afsluiting van de prijsvraag waterwonen wiarda in het fries museum. Met de prijsuitreiking, de laatste kans erlen kijkje te nemen bij de expositie.

Iedereen is uitgenodigd.
image

image

Www.waterrijkwiarda.nl/prijsvraag


Expositie Fries museum tot aan prijsuitreiking op 28 mei.

Tot aan de prijsuitreiking van de prijsvraag Waterwonen Wiarda  op 28 mei a.s. worden de 12 plannen van de finalisten geëxposeerd in de hal van het Fries museum, waaronder ook onze inzending. zeker een kijkje en een stem waard!  dit is onze inzending!

impressie 1 impressie 2 impressie 3

 

Mooi om te zien hoe verschillende ontwerpers denken over éénzelfde opgave. vooral de interpretatie van duurzaamheid heeft hierin veel richtingen gevonden.

http://www.waterrijkwiarda.nl/prijsvraag/publieksprijs

 

 


Presentatie waterwonen Wiarda op stadskantoor leeuwarden

Na de selectie in de eerste ronde waarbij ons ontwerp uit 37 inzendingen bij de beste 12 hoorde. Is ons vernieuwde plan samen met de 11 andere plannen gepresenteerd in een expositie. De expositie staat op het stadskantoor in Leeuwarden aan het oldehoofsterkerkhof en verhuist per 17 mei naar het fries museum. Op 28 mei is de prijsuitreiking en worden de 4 winnende plannen bekend gemaakt.  Er is een publieksprijs, gestemd kan worden op de locatie van de expositie.

image

image

image

image


Prijsvraag Blooming, Floriade 2022 Almere (casla)

Prijsvraag:

Aan studenten van academies van Bouwkunst en Hoge Scholen voor Bouwkunst werd de uitdaging geboden mee te doen aan een ideeën-prijsvraag voor een innovatief ontwerp:

doel

ontwerp een bos of waterlodge voor camping Waterhout te Almere, geschikt voor de floriade van 2022, meer informatie te vinden hier

Presentatie

Door middel van een poster heb ik mijn plan gepresenteerd.  zoals deze hieronder is te zien.

presentatie Blooming

meer informatie over dit plan is ook te vinden op de website van casla


Geef een reactie

+